113. zbor Modré hory Bratislava – Petržalka

Blog

Zoznam blogov

Trojdňovka bez názvu (3.-5.11.2023)

16.1.2024 Paula

Stretli sme sa 3. novembra v piatok o 16:30 na hlavnej stanici a išli sme vlakom do Trnavy. Keď sme dorazili, išli sme chvíľu pešo cez Trnavu do klubovne 2. zboru Dlhých Mačiek. Krátko po tom ako sme došli za nami prišla neznáma starká (Adel), že potrebuje aby sme jej šli nakúpiť no, cestou nesmieme za žiadnych okolností ísť za akoukoľvek hudbou.

Ako sme vyšli z klubovne, všimli sme si neďaleko gitaru. Samozrejme jeden z našej skupinky sa odpojil a zabrnkal na gitare. V tom momente sme sa premiestnili do sveta mŕtvych a tým pádom sme nešli nič nakúpiť, ale išli sme späť do klubovne. Tam nás pokarhala starká, že sme ju neposlúchli a keďže sme boli ako keby duchovia, tak nám rozkázala si vystrihnúť kosti z papiera, aby sme zamaskovali naše priehľadné telo. Potom sme sa navečerali a šli spať.

Na druhý deň sme mali rannú rozcvičku, naraňajkovali sme sa a dostali sme ďalšie inštrukcie. Na to, aby sme sa mohli dostať naspäť do sveta živých, sme najprv museli splniť isté úlohy, ktoré na nás čakali v meste. A tak sme sa namaľovali ako kostry, nalepili si svoje kosti, rozdelili do dvoch tímov a vyštartovali. Hra fungovala tak, že každý tím mal vysielačku, ktorá nás spájala s centrálou (centrála nášho tímu bola Apple a druhého Kiwi), ktorá nás navigovala na stanoviská a vravela, čo máme kde robiť. Keď sme všetky úlohy splnili, vrátili sme sa naspäť do klubovne a naobedovali sme sa. Po obede sme si zahrali monopoly a potom sme hrali rôzne zaujímavé hry vonku. Keď sa zotmelo sme hrali ešte poslednú hru so sviečkami. Potom sme si išli kúpiť jedlo a potom sme pozerali film. Na druhý deň sme upratali klubovňu a išli domov. Téma teda bola film Coco.
Bola to skvelá trojdňovka :))