113. zbor Modré hory Bratislava – Petržalka

Blog

Zoznam blogov

Vlčiacko včielkárske dni (6. až 8.3.2020)

12.3.2020 Adelka

Celá naša vesmírna cesta začala v piatok na stanici v počte deviatich, odkiaľ sme išli autobusom do Senca, potom sme pohľadali naše ubytko - školu so šiestimi poschodiami a áno, bývali sme na šiestom, takže vĺčatá si pobehali :). Program začal o siedmej večer, slávnostným uvítaním a veľkou hrou vonku. Keďže tam mali parádnu telocvičňu a escaperoom zastavili sme sa aj tam aj tam, potom šup na šieste poschodie, hygiena a spať.

Budíček mal byť o siedmej, ale nejako sme vstali už o šiestej, dali sme si rozcvičku a raňajky. Počas celej soboty nás čakali zaujímavé workshopy a úlohy, ktoré sme potrebovali na splnenie odborky. Navštívili sme aj hvezdáreň, kde sa niektorí pýtali naozaj múdre otázky a pustili nám pustili film v takej tmavej kupole. Sobota  končila párty, ale chlapci sa zhodli na tom, že si radšej všetci zahrajú vybíjanú, neskôr si niektorí aj zatancovali. Keď už hudba dohrala a my sme boli spotení a spokojní, vybehli sme do našej triedy a prečítala som rozprávky a pobrala sa na radcovské posedenie.
V nedeľu sme sa pobalili rozlúčili a vybrali na autobus, cesta ubehla rýchlo, tak ako aj víkend a tešíme sa na ďalšiu akciu.